Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула
  • Меню

  Категории

  Вижте всички статии

  Форевът ФИТ 15

  Форевът ФИТ 15

  НАЧИНАЕЩ 

   

  Начинаещ ли си във фитнеса и здравословното хранене? Тогава започни с FIT 15 начинаещ 1 и 2 . Изучи основите на фитнеса със специални тренировки за контрол на теглото, основни движения и базови кардио упражнения. Изгради стабилна основа с помощта на подробния наръчник, който съдържа лесни за спазване насоки за хранене, здравословни рецепти, продукти за контрол на теглото, прием на добавки и полезни съвети като например за ползите от протеините и как да си направиш  по- здравословна закуска.

   

   

  СРЕДНО НИВО

   

  Вече водиш умерено активен начин на живот и търсиш начин да ускориш темпото? Благодарение на режим за прием на любимите ни добавки за контрол на теглото, здравословни рецепти, специални упражнения, интервални тренировки и Ф.И.Т. йога, средно ниво на F15 ще ти помогне да преобразиш тялото си и да изградиш чиста мускулна маса. Ще научиш за ползите от силовите и високо интензивните кардио тренировки, както и съвети как да постигнеш трайна промяна като се справиш с апетита и важността на съня при отслабване.

   

   

  НАПРЕДНАЛ

   

  И за теб, ако си активно спортуващ, но търсиш по-добра програма да постигнеш целите си, са част 1 и 2 на F15 за напреднали. Подчертай релефа на мускулите си с целеви упражнения и по-сериозни кардио тренировки. Ще ти помогнем и с ценни съвети за хранене според тип тяло, както и правилно разпределяне на порциите.

   

   

  Какво има в пакета ?

   

   

  Всеки продукт във ФИТ15

  е внимателно подбран, за да работят всички заедно в синергия.

  За оптимални резултати следвайте схемата, описана в този наръчник!

   

  ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА

  Допринася за изчистване на храносмилателната система и за оптимизиране усвояването на нутриенти.

  ФОРЕВЪР ФИБРИ

  Патентована комбинация от 5 г водноразтворими фибри, които създават усещане за ситост.

   

  ФОРЕВЪР ТЕРМ

  Мощно съчетание от разтителни екстракти и витамини за активизиране на метаболизма.

   

  ФОРЕВЪР ГАРЦИНИЯ ПЛЮС

  Има силата да съдейства за по-ефективно изгаряне на мазнини в тялото и да потиска апетита, като повишава нивата на серотонина.

   

  ФОРЕВЪР ЛАЙТ УЛТРА

  Шейк на прах - богат източник на витамини и минерали със 17 г протеини в една доза.

   

   

  УПРАЖНЕНИЯ


  Изберете своето Форевър Ф.И.Т. ниво и натиснете върху заглавието на тренировката, която искате да гледате.

  Не забравяйте, преди да започнете тази или която и да било фитнес програма, да се консултирате с лекар или друг здравен специалист, който да прецени дали тя е подходяща за нуждите ви. Това е особено важно в случай, че имате здравословен проблем. Ако почувствате замайване, болка, прилошее ви или не ви достига въздух, докато правите упражненията, незабавно спрете изпълнението.

   

   

   

  Преди да започнеш каквато и да е програма или хранителен режим, моля консултирай се с лекар, особено ако имаш сериозно заболяване (включително автоимунно) и взимаш предписани медикаменти. Цялата информация, която споделям, е базирана на личен опит, изводи, проучвания и наблюдения или е взета от сайт или книга, които са упоменати. Не съм специалист, диетолог или медицинско лице. Сайтът ми няма за цел да дава медицински съвети, а само да информира и споделя ползите и опита с продуктите на хора от цял свят.

   

   

  Остави мнение/коментар

   Все още няма коментари