Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула
  • Меню

  Категории

  Вижте всички статии

  За силен имунитет през зимата

  За силен имунитет през зимата
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Хранителна добавка, създадена за цялостна подкрепа на имунната система. Всяка съставка в патентованата ни формула е специално подбрана, заради ключовата роля, която играе за поддържане на имунните функции. Комбинацията подпомага оптималното действие на биологичните защитни механизми на тялото, за да сте жизнени дори и в рисковите сезони.

  Сред хранителните съставки, допринасящи за имунитета, са лактоферин, гъби маитаке и шийтаке, витамини С и D, както и цинк за допълнителна защита. Всяка от тези ключови съставки допринася по определен начин за съхраняване на вашето здраве и жизненост.

   

   

  Absorbent C 

  Абсорбент- С

   

   

   

   

   

  От дълги години ежедневното приемане на витамин С се свързва с добро здраве.  Освен че е мощен антиоксидант, който формира част от защитата на организма срещу свободните радикали, този витамин е полезен също за кожата и за съединителните тъкани. Ново изследване доказа, че „броят на клетките-убийци (които ни защитават от вируси) в периферната кръвоносна система се увеличава само след двуседмичен прием на витамин С. ”Absorbent-C с овесени трици (високо разтворими диетични фибри) е отлична хранителна добавка, която осигурява пълноценно усвояване на 60-те милиграма витамин С във всяка таблетка.

   

   

   

   

   
   
   
   
   
   
   
   

  Шестте вида полезни бактерии, които се съдържат в активния пробиотик на ФЛП допринасят за поддържане на здрава храносмилателна система и подобряват усвояването на хранителни вещества и функционирането на имунната система. Тази малка, лесна за гълтане перличка е единственият пробиотик на пазара, който съдържа шест различни вида полезни бактерии и не изисква съхранение в хладилник.  

   

   

   

   

   
   
   
   
   

   

   

   

   

  Прополисът има 5 000-годишна история. Названието му идва от гръцки и означава „пред града”, което показва, че той защитава пчелния кошер и човешкия организъм от външна заплаха. Този „щит срещу натрапници” е удивително вещество, произвеждано от медоносните пчели, което съдържа витамините от В-комплекса и 22 аминокиселини. Пчелите използват прополиса като защитно покритие в кошерите си, чиято вътрешност се смята за по-стерилна от повечето операционни зали. Един от най-ефикасните естествени антибиотици за всички времена, пчелният прополис помага за поддържане на отлично здраве, като укрепва имунната система.

   

   

   

   

   
   
   
   
   
   

   

   

   

   

  Чесънът и мащерката са два мощни антиоксиданта, комбинирани в една хранителна добавка за поддържане на добро здраве. Чесънът има силно антибактериално и антивирусно действие. Той съдържа микроелемента германий, за който се смята, че подобрява действието на имунната система. Forever Garlic-Thyme е гел-капсула без мирис, която предпазва организма от свободните радикали и подпомага превръщането на мазнините в енергия.

   

   

   
   
   
   

   

   

   

  Освен витамини А, С, D и Е, пчелното млечице съдържа и витамин В5, или пантотенова киселина, която играе ключова роля за синтеза и метаболизма на протеините, мазнините, въглехидратите и на няколко хормона. Тя участва и в производството на антитела и бели кръвни телца – два вида клетки, които са сред основните защитни механизми на организма срещу нашественици. Пчелното млечице е една от най-пълноценните храни, тъй като е с високо съдържание на белтъчини, лесно смилаемо е и се усвоява бързо. Форевър използва пчелно млечице, събрано от отдалечени от цивилизацията високопланински, пустинни области, които са идеална обстановка за нашите кошери. Веднага след изваждането му от кошера, то се замразява – процес, при който се премахва единствено излишната вода от продукта, а витамините, минералите, ензимите и коензимите се запазват.

   

   

   
   
   
   
   
     
   
   
   
   
   
   

   

   

   

  Нашият нискокалоричен билков чай без кофеин е идеална комбинация от листа, билки и ароматни растения, специално подбрани, за да ви ободрят и да възстановят силите ви. Цветчетата от алое от нашите плантации съчетахме с канела за свежест, портокалова кора и карамфил за топъл плодов аромат, бахар и джинджифил за успокояване.

   

  Подсладете с пчелен мед от нашите високопланински кошери и ще се радвате на истинско питателно богатство, лесно смилаемо от организма както на децата, така и на възрастните.

   

  Погрижете се добре за здравето си през този студен сезон. Ежедневното приемане на тези природни „защитници” от Форевър ще подпомогне имунната ви система да се справи с нежеланите зимни гости.

   

   

   

   

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Остави мнение/коментар

   Все още няма коментари