Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула
  • Меню

  Категории

  Начало Блог

  Блог

  Защо нашето тяло има нужда от алое?

  Защо нашето тяло има нужда от алое?

   

   

  Гелът, който извлича от листата на растението Алое вера затваря всяка рана или порязване като автоматично стяга стените на растението и създава шев, непропускащ водата навън. Този гел съдържа стотици различни фитовещества, които не само задържат водата и заздравяват раните, а също имат силен медицински ефект, ако се приемат вътрешно. Той се ползва за още много и различни случаи на профилактика и болести като : Алергии, Диабет, Кръвно налягане, Висок холестерол, Анемия, Артрит, Разширени вени, Акне, Екзема, Псориазис, Херпес, Спортни болки, Хемороиди, Астма, Бронхит, Язва, Колит, Диспепсия, Стомашни проблеми, Изгаряния, Гъбички, Кожни възпаления, Обриви, Слаба имунна система, Съживяване на косата и скалпа, Странични ефекти от лъчетерапия, Зъбобол, Възпаление на венците, Лош дъх, Слънчеви изгаряния, Дехидратирана кожа, Кожни петна, Сърбеж, Ожулване, Порязване, Измръзване, Рани, Ужилвания.

   

  Знаете ли, че от всички лечебни растения, които редовно се изследват, свързани с храненето и профилактиката на болести, Алое Вера е едно от най-впечатляващите наред с чесъна. В едно се откриват многобройни лечебни свойства, които могат да помогнат на хиляди хора

   

  Алое Вера се смята за кралицата на лечебните билки с над 270 лечебни съставки. Лично Клеопатра и Нефертити за ползвали това растение като средство за разкрасяване и лекарство. Това растение се е използвало в билколечението още и в началото на 1ви век от Новата ера- Алоето има способността да се самовъзстановява.

  Прочети още →

  Природни алтернативи на хормоналното лечение и хормоно-заместваща терапия (ХЗТ)

   

   

  Средната възраст, в която повечето жени влизат в менопаузата е 51 г., което означава, че тя може да настъпи по всяко време от началото на 40-те до края на 50-те. Симптомите варират, някои жени почти не усещат промяната, а други се чувстват ужасно, страдат от топли вълни, изпотяване нощем, раздразнителност, суха кожа, напълняване, депресии, липса на енергия, промяна на цвета и гъстотата на косата, вагинална сухота и понижено либидо.

   

  Прочети още →
  За силен имунитет през зимата

  За силен имунитет през зимата

  Да се справим с понижените защитни сили през зимата

   

  Често наричат зимата сезон на настинки и грипове. Сега наистина е момент, в който имунната ни система преживява сериозен стрес. За щастие, природата е осигурила хранителни вещества, които повишават нашите способности да предотвратяваме или поне да намаляваме силата на зимните неразположения, от които всички страдаме. Форевър знае колко важно е да сме здрави и затова предлага разнообразни хранителни добавки, създадени специално за поддържане на имунната система в добро състояние. Дайте тласък на вътрешните си защитни сили с продуктите на Форевър!

  Прочети още →

  Клийн 9

  Форевър КЛИЙН 9 Clean 9 

  Изчисти и презареди тялото си само за 9 дни!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Програма КЛИЙН 9 ще ти помогне да поемеш по пътя към своята по-здрава и по-елегантна същност. Този ефективен и лесен за спазване режим ти дава необходимите инструменти да започнеш да преобразяваш тялото си още днес!

   

   

  КАКВИ ЩЕ БЪДАТ СЛЕДВАЩИТЕ 9 ДНИ?
  Ще изглеждаш и ще се чувстваш по-добре!

  Ще започнеш да се освобождаваш от натрупаните отрови и токсини, които ти пречат да усвояваш оптимално нутриентите от храната!

  Ще ти стане много по-леко и ще усетиш прилив на енергия!

  Ще разбереш, че е лесно и можеш да поемеш контрол върху апетита си, за да постигнеш желаната форма!

  КЛИЙН 9 е първата стъпка към създаване на постоянни навици, които ще ти помогнат трайно да контролираш теглото си. Доказаната прочистваща програма е в основата на Форевър Ф.И.Т. и целта ѝ е да те доближи възможно най-много до оптимално здраве, чист организъм и по-елегантна и стройна фигура

  Прочети още →

  Форевът ФИТ 15

  Форевър фит15 FIT15

  Стегни и оформи красиво тяло!

   

   

   

   

   

  F15 ще те научи как да мислиш по различен начин за храната и спорта и ще ти даде знанията, за да се вдъхновиш да промениш тялото си завинаги!

  1. с F.I.T. 15 ще отслабнеш.

  2. с F.I.T. 15 ще изглеждаш по-добре и ще се чувстваш по-добре от всякога.

  3. с F.I.T. 15 ще постигнеш постоянна промяна и по-добра форма.

  4.   F.I.T. 15 ще те научи как!

   

  Избери фитнес нивото, което ще ти помогне да постигнеш целта си и да поемеш по пътя на промяната завинаги 

   

  Прочети още →
  Страница 1 от 1
  «1»